Exkluzív partnerség a Bentley és a Graf von Faber-Castell között

Elegancia, precizitás és a minőség iránti szenvedély, összetéveszthetetlen design – így ölt testet a Bentley és a Graf von Faber-Castell különleges kooperációja.

A két gyártó közötti kapcsolatot megtestesítve az első íróeszköz- és tartozékkollekció a Bentley ikonikus márkáját és a Graf von Faber-Castell időtlen eleganciáját ötvözi.

Indítsd be a motorokat – de most a rendkívüli írási élményért!

 

Két világ, egy dizájn

A Graf von Faber-Castell for Bentley kollekció válogatott anyagokból, kézzel készíteve, különleges precizitással készült, azzal a céllal, hogy egyesítse a két világ legjobb tulajdonságait. A Bentley jellegzetes gyémántmintája előtti tisztelgésként az íróeszközök karcsú fémtestét guilloche stílusban kivitelezett gyémántminta díszíti. A kollekció szemet gyönyörködtető színeit a Bentley exkluzív festékei ihlették, köztük a „Sequin Blue”, a „Tungsten” és a „White Satin”.

 

Akik hatással voltak a projektre

Chris Cooke, a Bentley Motors Ltd. terméktervezési vezetője szerint a Bentley DNS-ét más termékekbe átültetni mindig kihívást jelent, de a Graf von Faber Castell a Bentley termékcsaláddal ezt rendkívül sikeresen megoldotta.

 

Charles Graf von Faber-Castell, a prémium üzletág vezetője pedig úgy gondolja, hogy a Bentley és a Graf von Faber-Castell, mint cég és vállalati kultúra szempontjából sok a hasonlóság: a személyiségek által formált vállalati hagyomány, az összetéveszthetetlen formatervezés, a kompromisszumok nélküli minőség és a visszafogott elegancia, amit a gyártmányaik képviselnek.

 

Minőség a legapróbb részletekig

A magas fényűre polírozott íróeszközök alkatrészei egy Bentley feltűnő, krómozott elemeire emlékeztetnek. A tolltartó tok is a stílusos anyagokat idézi , amelyeket az autó belterének kialakításához használnak, ahol csak a legfinomabb, kézzel varrott bőr található.

A tok a legkiválóbb minőségű olasz borjúbőrből készül, elegáns kiegészítő és mindemellett tökéletes tapintású.

 

Graf von Faber-Castell for Bentley

A Graf von Faber-Castell for Bentley kollekció tollai (töltőtoll, golyóstoll és rollerball) kialakítása letisztult és modern – legyen szó bársonyos fehér, tiszta kék vagy metálszürke színről. A kupakon lévő Bentley „B” betű és a jellegzetes bordázás a legmagasabb kézműves minőséget képviselő, klasszikus Bentley dizájnelemekként finomítják az íróeszközöket.

Az írás élménye attól a pillanattól kezdve magával ragadó, amikor a töltőtoll a papírhoz ér, és simán végigköveti a betűk útját. Ily módon hasonlít a Bentley vezetésének élvezetéhez, ahogyan az erőteljesen, céltudatosan mozog és könnyed eleganciával halad az úton.

 

Forrás:

 

Csaba további cikkeit a Budapest Pen Show közösségi magazinban itt találod.