Szombaton indul az I. Hungary Pen Show!

A rendezvény kapcsán Pethő Sándorral beszélgettünk a Contented Marketing Ügynökség főhadiszállásán, ahol Csordás Marcell és remek csapata látott minket vendégül.

2023 november 11-én, a Lurdy Házban kerül megrendezésre az I. Hungary Pen Show, az írószerek, tinták és papírok rajongóinak legjobban várt hazai rendezvénye. A háttérben hónapok óta lázas előkészítő munka folyik.

Fél éve nyomon követem, ahogyan a főszervezők: Bikfalvi Máté és Pethő Sándor nem csak szívüket-lelküket, de a szabadidejüket (és persze a pénzüket is) beleteszik ebbe a rendezvénybe. Megszámlálhatatlan személyes és telefonos egyeztetés, találkozó, e-mail van mögöttük. Hisznek ebben a rendezvényben, amilyen nem volt még Magyarországon.
Szombaton végre összeállnak a csillagok: az I. Hungary Pen Show végre megnyitja kapuit. Ha megtehetitek, gyertek el, találkozzatok a kiállítókkal, a gyűjtőtársakkal. Megtiszteltetés számomra, hogy ott lehetek a srácokkal egész nap – remélem sokatokkal személyesen is megismerkedhetek.

A szervezőkkel készített interjúm után októberben meghívást kaptunk a Contented Marketing ügynökség podcast stúdiójába, ahol Csordás Marcell ügynökségvezetővel az alábbi témákat boncolgatjuk:

 1. Honnan indult az írószerek iránti szerelem?
 2. Van-e idehaza múltja az írószergyűjtésnek?
 3. Hogyan válik valaki írószer rajongóvá?
 4. Vannak idehaza közösségek, akik írószergyűjtésre specializálódtak?
 5. Milyen inspiráció vezetett az I. Hungary Pen Show megrendezéséhez?
 6. Mik voltak a rendezvénnyel kapcsolatban megfogalmazott célok?
 7. Milyen típusú írószerekkel találkozhatnak a látogatók az I. Hungary Pen Show-n?
 8. Milyen márkákkal találkozhatnak a látogatók? Kik lesznek a rendezvény különleges vendégei?
 9. Milyen típusú írószerek, tinták és papírok lesznek az I. Hungary Pen Show-n, amelyek különösen érdekesek lehetnek az írószerrajongók számára?
 10. Milyen programokkal és workshopokkal készülbek a szervezők?
 11. Melyek a jövőbeni tervek a HUNGARY PEN SHOW-val kapcsolatban?

 

Az I. Hungary Pen Show-ról bővebben a rendezvény weboldalán és Facebook oldalán olvashatsz! Gyertek, barátkozzunk, beszélgessünk, ismerjük meg egymást az offline térben is, próbáljuk ki a kalligráfiát és persze minél több fantasztikus írószert!

A rendezvény szakmai partnere a Budapest Pen Show közösségi magazin.